Zaštita osobnih podataka i korištenje kolačića

Zaštita osobnih podataka 

2 DOOR d.o.o obavezuje se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima/ koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Obveza 2 DOOR d.o.o je da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici poduzeća 2 DOOR d.o.o i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Kolačići

Kolačići su male tekstualne datoteke koje većina web stranica pohranjuje na uređajima koji se koriste za pristup Internetu (računalo, tablet ili mobitel). Kolačići spremaju vaše postavke za određenu web stranicu (primjerice, odabir jezika, login podaci i sl.) te ih pri ponovnom posjetu stranice iznova učitavaju. Na taj su način informacije sadržane na web stranici prilagođene vašim potrebama i uobičajenim načinima korištenja. Pohrana kolačića je u potpunosti pod vašom kontrolom, budući da kroz postavke u svom pregledniku može ograničiti pohranu kolačića ili ih onemogućiti. Ako odlučite onemogućiti kolačiće, imajte na umu da neki aspekti web stranice možda neće funkcionirati prema očekivanjima.

Upute za upravljanje kolačićima za najčešće korištene web preglednike možete pronaći na sljedećim stranicama:

 

Naša web stranica koristi sljedeće kategorije kolačića:

Tehničke / Obvezne - neophodni su za tehničku funkcionalnost web stranice ili pružaju uslugu koju ste zatražili. Ovi kolačići ne pohranjuju informacije koje bi vas mogle identificirati.
Kolačići koji se koriste: Sistemski session ID (trajanje: 60 min.), CookieWarningAgreed (trajanje: 90 min.)

Statističke - koriste se za prikupljanje podataka o korištenju web stranice (demografski podaci, interesi korisnika i sl.) u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. Ovi su podaci također anonimni.
Kolačići koji se koriste: Google Analytics
vrh stranice